Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
při rekonstrukci se mi poškodil kabel CYKY 3x1,5. Není na něm čitelné označení, proto uvedu alespoň barvy jednotlivých vodičů: černá, modrá a zelenožlutá. Chtěl jsem koupit ten stejný kabel, ale neměli ho. Prodali mi CYKY J 3x1,5, ale barvy jsou hnědá, modrá a zelenožlutá. Je to problém, např. z hlediska revize? Pokud ano, raději bych se pokusil sehnat naprosto totožný CYKY. Děkuji za Vaše rady.
Zdravím, můžeš v klidu použít, jediný vodič ktrerý se nesmí přeznačovat je želenožlutý, ale to není tvůj případ. Barvy fázových vodičů jsou černá, hnědá a šedá. Je-li to možné, tak v místě porušení dej krabici a pokračuj dál.
Původní kabel byl CYKY-C, ale ten je nahrazen CYKY-J. Fázový vodič je černý i hnědý, takže bez problémů. Pokud chcete původní, tak na zakázku s minimálním odběrem 5km
@magdon, pár metříků se nechá sehnat, ale to jen ve velkoobchodu, běžná prodejna ho už nemá a kabelovka na skladě už také ne. Momentálně má prodané kabely už i ty co jsou ve výrobě na lice. Jináč nová zakázka pro kabelovku je opravdu 5km. Méně to neudělaj. Pokud tam máte opravdu dobré známé, tak je ukecáte na 3km
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.