Nejste přihlášen/a.
Zdravím.četla jsem tady podobné problémy.Mám v bazénu v lahvi měděný drát od loňska.V loni vyborně pomohl a byl úspěšný až do dnešní doby.Mám bazén s prstencem 3,60m s kartušovou filtrací.Dnes se my zdála voda ,že má trochu zelený nádech.Nalila jsem tam ještě SAVO a za tři hodiny filtrace jsem měřila pH.Je trochu vyšší a volný chlor taky.Mám strach jak to bude ráno vypadat.ˇVoda má 28stupňů bez ohřevu. Čím by se to dalo vylepšit?
Myska
Dobrý den, také si zkontrolujte ten měděný drát, jestli je krásně měděný nebo není pokrytý vrstvičkou vodního kamene - potom už nemůže tolik plnit svou funkci. Tedy, drát buď vyměnit nebo ho osmirkovat na čistou měď a použít znovu. Zdravím!
doplněno 06.08.15 22:22:Ano, koukněte na to, vyndejte ho, natáhněte ho a projeďte v ruce přes smirek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.