Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, nemáte-li někdo návrh na venkovní rohové světlo s čidlem, které má rozsah snímání pohybu aspoň 270 stupňů. Do této doby jsem měl světlo od Steinelu, jenže odešlo a dle servisu nejde opravit a ani se už podobné neprodává. Takže mi kouká z rohu domu válec s úchytem s průměrem 10 cm, kterým jsou protaženy dráty. To celé je ve výšce 4 metry. Uvažoval jsem i o samostatném čidlu za pár set, ale to mi odešlo už snad po dvou letech, měl jsem ho u garáže. Cenu bych rád dodržel okolo 3000. Případně, máte někdo zkušenost s led solárním světlem, co vydrží bez přívodu svítit? Že bych koupil dvě a někam je připevnil. Děkuju.
Díky, zahraničí mě nenapadlo. To, co jste navrhl, má malý dosah čidla, jinak vypadá dobře. Lampy zas nemají těch 270 stupňů. Kdybyste měl jiný nápad, klidně kombinaci dodo, sem s ním. Hlavní je dosah a rozsah čidla, tohle mělo 8 metrů. My měli podobnou lampu, jako v odkazu, jen úchyt byl kulatý a koule dolů. Hlavní je dosah a rozsah čidla, tohle mělo 8 metrů. zahradni-lampy.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.