Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malování pokoje

Od: gib odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, potřebovala bych poradit, kolik m2 má místnost dlouhá 5m, široká 2,8m a vysoká 2,4m.
Nějak mi to nevychází a už opravdu nevím jak to vypočítat.
Potřebují to, abych věděl, kolik barvy mám koupit, takže potřebují obsah mistnosti bez podlahy samozřejmě

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Zhruba 37m2 + strop 14m2

doplněno 07.08.15 12:59:

Tohle se obvykle počítá před nákupem materiálu. Já okna a dveře nikdy neodčítal, protože ta barva se obvykle využije. Různé dodělávky, na některé místo se musíš vrátit několikrát a pod. A radši ať trochu zbude, než se při malování muset jít umýt a shánět další materiál.

figurek*
hodnocení

0x

delší stěny mají 5 x 2,4 x 2 = 24 m2

kratší stěny mají 2,8 x 2,4 x 2 = 13,5 m2

strop má 5 x 2,8 = 14 m2

suma = 51,5 m2

V místnosti máte asi také nějaká okna a dveře, pak plocha k vymalování bude přibližně něco do 50 m2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]