Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaplombovat vodovod?

Od: jindriska* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám dotaz ohledně napojení vody... Jedná se o to, že přípojka na vodu leží na rozhraní 4 neoplocených pozemků 4 různých majitelů... jakoby uprostřed čtverce... Všichni mají i jiné napojení ( uvnitř stavení ) , já bych si chtěla nechat od vodohospodářů tuto přípojku nechat otevřít, jak se dá zabránit, aby v době mé nepřítomnosti ( používám pouze rekreačně ) s otevřené přípojky na moje jméno nečerpal vodu jiný soused?

Snad je to dostatečně srozumitelně napsané, kdyžtak vysvětlím nejasnost. Prosím o radu...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, extra jasně jste to nenapsala..

Nicméně vyrábí se uzamykatelné kulové uzávěry...a i uzamykatelné výtokové armatury.

Je tedy na Vás, které řešení použijete.

ju*
hodnocení

0x

Takže všichni ostatní mají připojky do chatek, baráku, jen vy ne a budete si vodu tahat kýblem z přípojky a máte strach, že vám v době vaší nepřítomnosti budou krást vaši vodu? A vodoměry mají kde u té přípojky veprostřed?Tak si nechte vyvést od svého vodoměru černým kabanosem vyvést kohout do vaší zahrady, nebo uzamykatelný ventil jak raděno výše...pokud jsem to tedy odhadl dobře - jinak je to správně zmatené a divné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]