Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Předělávám si jednu místnost do místnosti je přívod 3 fáze a vodič PEN. Pojistky jsem vyhodil v té místnosti a už sem skoro hotov zapojuji poslední wago svorku dám do ní jednu zem tu přívodní potom tam dát další zem (ze světla nebo zásuvky) a fíčko vylítne. Proč se to děje? Co sem udělal špatně? A jak to mám spravit?
Děkuji
Tady není co řešit. Máte TN-C a na tuto síť se fíčko připojit nedá. Chová se přesně jak má. Ono není důležité, že do wago svorky dáte zem, ale jaké máte zapojení.
PEN rozdělit, přizemnit. PE nepřerušovat a L a N dát do fíčka. Z fíčka mi jde L a N1 a tím napájím spotřebič. Nikdy se už nesmí spojit N, N1 a PE. Podle popisu to máte spojené a fíčko koná svoji práci.
doplněno 05.08.15 21:56:Vytvořit síť TN-S a tím je to vyřešené. Postup jsem napsal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.