Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chceme si na již zhotovené zahradě a zástavbě RD postavit plastový bazén 5x3 metry.už nyní je velký problém s vykopáním a odvozem hlíny.Rozhodli jsme se nechat si hlínu na zahradě a udělat si tam nějakou skalku.Vybetonování dna provedeme mixy/švingem/ a nyní mi jde o obetonování celého bazénu.Už jste někdo postavil bazén,aniž by jste ho obetonovávali?.Děkuji za každou radu a nějaké info.
Já osobně se snažím vždycky dodržet základní předepsané technologické postupy. Nevím jaký máte bazén a jestli ho už máte. Samozřejmě existují kompozitní bazény, které nemusíte obetonovávat, ale ty jsou cenově již někde jinde. Každopádně většina bazénu je na principu kelímku na pivo či limonádu. Voda drží uvnitř, ale stačí minimální tlak z venku a celý se zhroutí. Nemusí se stát nic, ale stačí pořádně zapršet a máte ho vyvalený za 2 roky dovnitř. I ten beton se tam dává chudý, je to vlastně takový ocementovaný vlhký písek. Já prostě nevěřím věm těm radilům ve stylu, jsme to jen zaházeli hlínou a v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.