Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nájemník nechce rekonstrukci bytu

Od: dobrak* odpovědí: 1 změna:

Obracím se na vás lidičky, kteří řešili něco obdobného. S manželkou jsme pořídili byt a to formou odkupu od města. Byl v tom však háček. Bytová jednotka i s nájemníkem. Brali jsme to jako investici pro děti. Navíc se jedná o byt v bytovém domu, ve kterém bydlíme. Co se však nestalo. Časem jsme se rozhodli, že bytový dům zateplíme, vyměníme okna a podobně. Rekonstrukce se zdařila. Byla vyměněna střecha, pod střechou jsme vybudovali další byt, dům byl zateplen a okna vyměněny. Nicméně u bytu, který jsme zakoupili i s nájemníkem nastal problém. Problém přítomnosti nájemníka. Je to cihlový byt, sice vystavbou z roku 1939 a pro rekonstrukci zcela ideální. Nájemník je ve vztahu svých platebních povinností bezproblémový ač je to sociální případ. Ale je zcela pasivní a rekonstrukce bytu se oddaluje. I přes řádné plnění nájemní smlouvy, nastala patová situace jak rekonstrukci vyřešit, i když je z jeho strany nezájem. Může te mi někdo poradit? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kraken59*
hodnocení

1x

Dobrý den toto je velký problém ,záleží na smlouvě jak ji máte s nájemníkem udělanou,ale určitě zdržuje z důvodu strachu. Strachu že se zvedne nájemné! I já jsem koupil činžák i s lidma .Pokud budete chtít můžete se se mnou spojit na ICQ 423424345 navečer,zatím naschle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]