Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nechal jsem si na Poradte.cz poradit jakou kvalitní barvu na dřevo a zkusil jsem koupit Adler Pullex za cenu 2,5Litru/956Kč, což je vcelku dost, ale zase do štítu domu nechci šplhat každý rok...
Ani v prodejně mi nebyli schopni říct jaké ředidlo použít. Nabídnuli mi jen přímo od Adlera, kde jsem nic nevyčetl, ale nechci platit drahé ředidlo.
Nedaří se mi nic najít, co použít na vymytí štětce. Nepoznáte to někdo?
static.dobrebarvy.upgates/...
Díky
doplněno 04.08.15 08:36:doporučené ředidlo: barvy-laky-drevo.heureka./... takže obyčejné S6006?
Zdravím,
na syntetické barvy pro natírání se používá ředidlo S 6006. ale pokud máte, můžete s klidem použít i S 6001 (také ředidlo na syntetické barvy, ale pro stříkání), lze použít i C 6000 (nitroředidlo), případně směs těchto ředidel - NA ČIŠTĚNÍ ŠTĚTCŮ. Na ředění barvy bych ale byl opatrný s jakýmkoli neznámým ředidlem - některé barvy se chovají tak, že ředidlo barvu sice naředí, ale barva se po nějakém čase srazí, čímž se znehodnotí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.