Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vysavač

Od: kanera odpovědí: 6 změna:

Chci se zeptat jaký vysavač je lepší,bezsáčkový nebo cyklonový.Mohl by někdo doporučit jaký?Díky všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
02.08.15 11:26
hodnocení

0x

vodní.

bruno*
hodnocení

0x

Souhlasím!

olinlito
hodnocení

0x

viděl jsem vodní vysavač za 60 000 Kč a opravdu super na koberce i plovoucí podlahu...Kousek plovoučky, která vypadala čistě, ale po přeluxování špína v zásobníku vody -k neuvěření

mil®
hodnocení

0x

VAX s vodním filtrem. Dlouhodobě vyzkoušeno. Výbornej vysavač.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
odpověď na takto položený dotaz je strašně relativní, záleží na mnoha faktorech.
Pokud budete vysavač používat jen v jednom patře (nebudete ho často přenášet po schodech), pak nejspíš je nejlepší již výše zmiňovaný vodní vysavač.
Na přenášení doporučím spíš vysavač menší, velký je silně nepraktický (kdo se s tím má pořád někam stěhovat a přenášet ho při jeho rozměrech a váze). Takže na přenášení buď sáčkový nebo cyklonový.
Sáčkový je jednoduchý - vyměníte pouze sáček. nevýhodou je investice do sáčků (nejsou zrovna levné). Cyklonový je levný na provoz, netrpí na zanesení sáčku (takže neztrácí výkon). Jeho nevýhodou ve standartním provedení je čištění filtrační patrony.
Pokud bych měl doporučit za sebe, po zkušenostech u mne zvítězil na plné čáře cyklonový (ale mám ho svépomocí upravený). Jednoduchá úprava obalením filtrační patrony přídavnou filtrační tkaninou, kterou vždy při vysypávání nečistot vyhodím, z něj udělala nenahraditelného pomocníka - pohodlná obsluha, rychlé a nenákladné čistění a vynikající přenositelnost.
Jen doplním - cyklonový vysavač jsem koupil v akci před cca 4 roky za 900,-Kč, takže žádná značka atd.

mame vodní a na konec jsme stejně koupili sáčkový,je hned k dispozici a lehký,koukněte na etu dualic II ma jak pytlik tak cyklon nádobu,manželka je velice spokojená a vodníka vytahuje jen a extra uklid

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]