Nejste přihlášen/a.
Mám nadzemní bazén tahiti s pískovou filtrací/... za hodinu. Nově jsem se k ní snažil připojit vysavač s hadicí 3,2 cm. V Marimexu mi radili rozbít sítko na průchodce bazénem a pak našroubovat adaptér. Povedlo se mi našroubovat menší adaptér 8 cm na širší hadici 3,8 mm, aniž bych musel bílé sítko vymlátit. Taky se mi povedlo zasunout 5/4 hadici do 6/4 hadice. Teď ale potřebuju nějak odvzdušnit hadici směrující do vysavače. Hadice ale má 4 metry a prostředek neustále plave. Nedaří se mi ji naplnit vodou a připojit k filtraci nechci, abych ji taky nezavdušnil. Jak na to? Díky
Ahoj. I můj soused s tím odvzdušněním před lety vyváděl šílené věci. Naučil jsem ho to podobně, jak tu popisuje Miki. Jinak, to čerpadlo dokáže ten vzduch vyhnat jak z ohříváků, tak z hadice přez trimr-filtr a zpátky do bazénu.
K tý trysce. Opatrně s jejím případným ucpáním. To pak povolí zatavené spoje na ohřívákách. Jinej soused se o něj opřel zády(asi se chtěl nechat masírovat proudem) a hned mu to prdlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.