Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak kvalitně uřezat obklad

Od: soli* odpovědí: 3 změna:

Potřebovali bychom radu, jak lze kvalitně rozřezat obklad do koupelny. jedná se o obklad, který se skládá ze 6 podélných pásků, a my je potřebujeme kvalitně rozříznout na půl a použít jej na místo listely. Klasickou řezačkou se to nedá dobře uřezat. je to hodně ozubené. A mělo by to trošku vypadat. Poradí mi někdo? Je nějaký fígl? díky za jakoukoliv radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pak to zkuste za pomocí vhodného řezacího kotouče. Já takhle dělal na dlažbě rožky kolem futer.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den muzete to urizout kvalitni rezačkou na dlazbu s kvalitnim rezatkem neboli koleckem ktere nestipe ale musite to prelepit pvc paskou a nebo jestli jste skula tak muzete i flexou ale musite rezat ve prostred te pasky kteou peilepite na obkladacku a nebu nic ostipane

technikjirik*
hodnocení

0x

Kvalitní ostrý kolečko udělá první práci. Perfektní zahlazení se provede smirkovým papírem o hrubosti 150. Dobře poslouží když je smirk připevněn pomocí nástavce na vrtačku. Při vysokých otáčkách se pak dějí zázraky. Osobně jsem to používal v praxi velmi často

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak řezat obklady

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]