Nejste přihlášen/a.
Najal jsem si instalatérskou firmu na opravu kanalizačního potrubí. Je správné, když novou KG trubku 200 zasunula do staré kameninové 300 a jen to utěsnila pěnou? Nebude to v budoucnu zase tudy téct? A u přechodu z kameniny na KG na druhé straně, zase trubku KG navlékla na starou kameninu s gumou to nešlo, tak ji sundala a zase to jen zapěnila. Je postup správný? Mám trochu obavy.
Dobrý den, mělo by to být dostačující řešení - problém by mohl nastat při ucpání kanalizace nebo zpětném tlaku splaškové vody. Pro normální provoz by to mělo být OK. Zdravím!
Ahoj. Repe, kdyby jsi situaci označil spíš horní a dolní, než první a druhá strana, bylo by to přešnější. Pokud to KGéčko vsunuli do tý spodní původní trubky(Do té blíže k hlavnímu řadu), mělo by to být dobré. Jak hluboko a jak moc ta pěna zalezla do tý spodní betonové trubky je otázka. Pokud ji tam zastrčili 30-40cm, tak by to bylo snesitelné. Já bych ten spoj zvenčí ještě obetonoval a zapískoval. Nahoře ba ta původní trubka měla být zastrčená do té nové, chcešli, nová spodní na té staré horní. Aby se tam netvořily ucpávky z odpadů z WC. Vložky a tak, co se dá všechno spláchnout spláchnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.