Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapach ze septiku

Od: zuca* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mohl by mi někdo poradit jak odstranit zápachze septiku ,který jsem nechal vybrat a položil nové odpadové potrubí.Ráno a večer je to cítit jak se to táhne odpadem. DĚKUJI Polívka

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a máte také septik odvětrávaný? Zdravím!

doplněno 30.07.15 19:34:

No, a odpadovou stoupačku máte vyvedenou až nad uroveň střechy - jako komínek? Ten zápach tam při plném septiku nebyl? On někam musí jít.

doplněno 30.07.15 19:49:

Tak si tam udělejte trubkou nějaký komínek, aby to šlo ven - tedy, ještě venku. Ty bakterie jsem zkoušel, ale ten obsah septiku to jen poškádlí. Je to drahé, v zimě to nefunguje vůbec a zahubí to chemie (voda z umývání podlahy nebo čistič či Savo).

zuca*
hodnocení

To tedy asi ne protože na vrch jsou pz desky pak igelit a zasypáno hlínou a zaseto trávou

zuca*
hodnocení

Já jsem to dříve neměl přikryté hlínou.

zuca*
hodnocení

Děkuji Vám za odpovědi zkusím to hned v sobotu to nedá tolik práce

nedis111*

Pokud máte septik odvětraný jak píšou ostatní,tak zkontrolovat sifony-přes ně to nemůže zapáchat.Ledaže by zápach probublával z příliš těsného septiku při absenci odvětrání.

hodnocení

0x
Zdravím.Zápach odstraníte takto...
doplněno 30.07.15 19:32: baktoma.cz/...
beri49*

není to REKLAMA?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]