Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na beton garáž

Od: david63® odpovědí: 3 změna:
Zdravim
Potřeboval bych poradit něakou odolnou barvu na beton do garáže. O nejnižší cenu mi nejde neboť se na tom neušetří viz muj kamarad. S jeho otcem postavili kulnu na motorky a pod a po měsíci od betonování natřeli podlahu jednou vrstvou barvy na beton. Po par dnech už byl rejpanec od stojanu .
Co jsem se díval tak se dělají něaké poloepoxidové a předpokladam že vydrží. Mate někdo osvědčený typ?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, třeba toto viz odkaz. Zdravím!

ab-plast.cz/...

hodnocení

0x

Vyprdl bych se na nějakou barvu a položil dlažbu-pokud se udělá dobře,přežije na rozdíl od barvy auto!a cenově to asi bude stejné!(pokud budete dělat samodomo)

honzmalatny*
hodnocení

0x

Zdravím, měl jsem také barvu a bral jsem i od cestářů. Stejně nevydržela a nakonec jsem položil dlažbu.. Radil bych to samé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]