Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou varnou desku zvolit?

Od: asdasdasasasda odpovědí: 9 změna:

mall.cz/...
a
mall.cz/...
Nevidím kromě názvu a ceny žádný rozdíl. Přesto, který mám zvolit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

4x

Na strance vyrobce ( EHF46547FK, EHF6547FXK) jsem mezi nimi v zalozce Detaily nasel jen jeden rozdil - tomu FK čouha kabel zespodu a proto se musi nechat extra misto pri instalaci.

Kterou varnou desku zvolit?
asdsaadadsasd
30.07.15 13:40
hodnocení

Díky moc!

ctenar*

Mě by zajímalo, odkud se napájí to FXK. :-D

5t8n
hodnocení

0x

Ani jednu.

V dnešní době bych určitě sklokeramiku nekupoval. Za stejný prachy koupíš indukci.

ctenar*

... i od vyrobce Electrolux ( prehled).

asdasdasd
hodnocení

Musela bych vyhodit půlku nádobí. Pro mě nevýhodné.

ctenar*
hodnocení

0x

Na Heurece i Zbozi.cz lze najit jeste o 500,- levneji (doprava zdarma).

hodnocení

0x
Souhlas , vyzkousel jsem indukci a ta je uplne nekde jinde nez sklokeramika. Rychlost paradni a lepsi regulace.
indukce

Mám indukci. Pravda levná a jen jedna ploténka. Nechá se vařit jen polévka a velký hrnek. Jinak na 100° vyskáče z hrnku, nebo brambory. Vše ostatní se připálí i při soustavném míchání.

Věřím ale tomu, že drahé modely mají lepší regulaci. Tento vaří naplno, nebo nevaří. Mění se jen časové prodlevy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]