Nejste přihlášen/a.
Myslím,že klasická jádrová není to pravé ořechové!Na porobetonové tvarnice (je jedno zda-li Porfix,Ytong nebo Hebel...)se většinou natahuje lepidlo a perlinka a poté štuk.Je možné jiné druhy,tenkovrstvé ale osobně - i když jsem odpůrce lepirdla do interiéru (mimo dlažby a obklady),tak na toto ano a to i přesto,že jsem osobně vyzkoušel oboje ,jak lepidlo a pak štuk,tak tenkovrstvou .Té druhé jsem nakonec musel stejně 2 vrstvy .Oboje jak soukromě tak i v arbajtu!Poprvé na hebel někdy v roce 98 a nakonec od té doby jen lepidlo a normální štuk
doplněno 28.07.15 21:42:Běžně pokud se zdí z kombinací-nosné zdi pálené cihly (porotherm,heluz...) a na to navazující z porobetonu vždy je tam přesazení o jeden cm skrze omítku!
doplněno 28.07.15 21:43:Zatím jsem neviděl tyto materiály ohazovat-max.natáhnout lepidlo a na to omítka ale běžně ,nedělá se to!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.