Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavírač dveří

Od: nemo odpovědí: 2 změna:

zdravím, samozavírač na panelákových dveřích se nám nedaří seřídit, mám podezření na špatnou montáž. Nevím přesný typ ale na štítku je :"roltech GEZE ", myslím ale že na typu nebude až tak záležet. Nemáte někdo vrtací šablonu anebo alespoň rozměr mezi hřídelí zavírače a motážní deskou ramena, anebo předepsané úhly ramen? Ty úhly jsem někde na netu viděl ale teď je nemůžu najít.

děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

co třeba tady

plastova-okna-plastokno.c/...

odsud

plastova-okna-plastokno.c/...

doplněno 27.07.15 17:19:

podobné

dorro.cz/...

lanos.cz/...

doplněno 27.07.15 17:24:

tady jsou i upevňovací desky s roztečí otvorů, který typ máte?

lanos.cz/...

doplněno 27.07.15 17:27:

a ještě tady, podrobnější popis v katalogu ke stažení

clearmont.cz/...

nemo
hodnocení

díky, v tom posledním odkazu bych se mohl dopracovat kýženého rozměru. Bohužel typ nemám ale vzdálenost osy od kloubu ramena z toho získám.

ty přechozí odkazy jsem všechny měl ale ve všech bylo nastavení nikoli montáž. díky a bod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]