Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Rád bych udělal nějakým způsobem přepad dešťové vody, z 300litrového sudu do studny vrchem, hadící, třeba přes kohoutek, ale s nějakým sítkem, filtrem, aby mi do studny šla jen čistá voda? Je pravda, že studna slouží jen na zalévání, ale třeba takové listy a jehličí, bych tam převádět nechtěl. Přikládám náčrt, jak to u mě na zahradě vypadá...
Prosím poradit, jaký třeba kohoutek pořídit, jak do plastového sudu vyříznout a kohoutek upevnit, jak přidělat případně sítko, jestli do hadice nebo do díry před kohoutek, jakou hadici použít, v jaké výšce díru u sudu udělat, jaké materiály použít, atp. Děkuji. Adam
Mám takový dojem, že když Vám na tento přepad do studny někdo přijde, dostanete celkem mastnou pokutu. A sousedi jsou všímaví.
A proč? Je zakázáno studny plnit vrchem? Chápu, že dešťová voda je něco jiného než spodní prameny, ale vody je nedostatek, že tak proč vodou plítvat tím, že bude téct okolo sudů? Případně, jak byste s přebytečnou vodou naložil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.