Tvrdnutí housek

Od: Datum: 27.07.15 09:14 odpovědí: 10 změna: 27.07.15 11:07

Proč tvrdnou housky,když je jen na moment dám do mikrovlnky? A jsou na kámen?Díky


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: ctenar
Datum: 27.07.15 09:19

Ze by se z nich po zahrati odparila voda (vlhkost)?*nevi*

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 27.07.15 09:22
avatar

Totéž udělají knedlíky. Kroasany a buchtu přiklopím poklopem a stojím u trouby a počítám. Stačí jím 10 vteřin. Maximálně 15 vteřin při plném výkonu. Když nejsou na talíři.

Ohodnoceno: 1x
 
Od: mkat®
Datum: 27.07.15 09:23
avatar

Čím je menej vlhkosti v pečive,tým je pečivo tvrdšie. (vysušené)

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 27.07.15 09:38
avatar
Mikrovlny uvedou do pohybu molekuly vody, ta se mění na páru a z potravin vyprchá.
Suché většinou ztvrdne...
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 27.07.15 09:53
avatar

Já dávám housky (knedlíky) do mikrovlnky v igelitovém pytlíku, do kterého stříknu trochu vody. Tak na 5 sekund. Jsou pak nadýchané. Hned konzumuji. Mona

doplněno 27.07.15 10:55:

Pytlík vydrží bez problémů. Vevnitř se pěkně vytvoří pára a houstičky jsou jako nové. Mám prastarou mikrovlnku, vše dělám na maximum (aby se vůbec něco dělalo*smich*).

Ohodnoceno: 2x
 
Od: wamp®
Datum: 27.07.15 10:15
avatar
Dělám to stejně jako Mona s knedlíkem.
Co se týče housek,dávám je na chvilenku do trouby na minimum.Jsou křehké uvnitř a na povrchu mají báječnou kůrčičku :-P
Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 27.07.15 10:44

Dobře a ten mikropytlík se neroztaví tím teplem:?Tu housku musím rychle sníst než zkamení,ony jsou fajn.ale musím je děsně rychle sníst.

Datum: 27.07.15 10:51
avatar

Ne,neroztaví.Když potřebuji rychle rozmrazit krajíčky chleba nebo jiného pečiva vždy dávám do mikr.sáčku.

Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 27.07.15 11:05
avatar

Pytlík se neroztaví, mikrovlny ohřívají jen tuky a vodu (a kovy, ale ty nepočítám). Takže na ten plastový pytlík nepůsobí. Pokud se pytlík ohřeje, tak je to až následně od těch rohlílů. Kdyby se Vám povedlo ohřát rohlíky nad teplotu 170 stupňů (což se asi nepovede *smich* ), tak by se určitě roztavil.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 27.07.15 11:07

Děláme to jako mona a wamp.Knedle jsou jak čerstvé.

Ohodnoceno: 1x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.