Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, děláme kompletní rekonstrukci koupelny. Koupili jsme již použitou vanu, kterou chapi usazovali když jsem nebyla doma. Jak jsem přijela zjistla jsem že je zničená - na pár místech odřená a proražená - ne skrz. Na netu jsem zjistila že by se to dalo opravit VANAFIXEM má s tím někdo zkušenost prosím? Ještě přemýšlíme jestli vanu nevyměnit za novou, podle vodováhy jsem zjistila že je vana naklonená dozadu a tvoří se tam "lavor" kde stojí voda. ˇudajně pokud už je vana usazená a částečně obezděná - nedá se s tím nic dělat (přitel mi tvrdí že je vana zkroucená) já si ale myslím že by to vyrovnání vyřešilo. Prosím poraďte co s tím, zda si mám stát za svým nebo se mýlím a kdo má zkušenost s VANAFIXEM tak prosím. Děkuji
no oni soudruzi vyrovnávají vanu podle okraje do vodováhy s ohledem na obkládání, to ale neznamená, žedno nemůže mít spád jinak, sám jsem doma dovažoval vanu podle dna do spádu i když je okrajvany pro obkladače nakřivo..ale pokud rekonstruuji, tak bych použil novou vanu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.