Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit dlažbu

Od: dasaoseznamc odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit ohledně dlažby v obýváku. Loni jsme položili velkoformátovou dlažbu. Dlažba je matná do šediva něco jako vzor beton. Mým problémem je to že ačkoli je dlažba vytřená je na tí stále vidět různé flíčky tlapičky od zvířat prostě posvítí sluníčko a vidím že je dlažba jakoby špinavá. Mrzí mě to původně jsem chtěla lesklou ale bylo mi to rozmluveno že je to náročný na ůdržbu ale tohle se mi vůbec nelíbí. Je možné dlažbu třeba nalakovat nebo jinak dodatečně upravit když je již položena a pod ní je topení? děkuji všem kteří najdou chvíli na to aby mi poradili

s pozdravem Dáša

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

O jaký typ dlažby se jedná, výrobce, název...různé typy dlažby mají různou údržbu...

dagmar9

Dlažba je od Raka matná 60x60 Dlažba Cementum šedá 59,7x59,7 cm, mat, rektifikovaná.

wasube*
hodnocení

0x

Parní čistič, je tam drátěný kartáček a vyčistili jsme tím dlažbu po velké rekonstrukci. Pokud ho nemáte, tak houbičku na nádobí a šudlat pečlivě hrubou stranou. Na sucho. A více mýt, ne jen jednou za čas. Každý den, pokud máte zvířátka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]