Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozpětí cen u bojleru DRAŽICE TO 20?

Od: andrea2® odpovědí: 3 změna:

Prosím vás, budu kupovat malý bojler DRAŽICE TO 20. U nás v obchodě mi řekli 5000 Kč, výrobce uvádí cenu 4000 Kč a internetoví prodejci 3000 Kč. Jedná se vůbec o tentýž výrobek? Nejsou nějaké dvě varianty kvality? Nebo se ty levné vyrábějí v Číně? Takový rozptyl cen je neskutečný, že?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

To rozpeti cen je naprosto v poradku. vyrobce uvadi nejakou doporucenou cenu. Obchodnik muze mit cenu od vyrobce vyrazne nizsi, protoze bere velke objemy. Internetovy obchod navic muze usetrit za provoz kamenne pobocky. Spise kupuj s ohledem na moznou reklamaci. Nekdy se lepe reklamuje kdyz bojler shodis ze steny a dovezes do mesta a dostanes na vymenu jiny nez to balit, posilat postou a nasledne cekat jak to dopadne. To plati spise obecne, u bojleru by to melo byt OK.

petrn*
hodnocení

0x

Ano, ty ceny souhlasí. Nedávno jsem kupoval stejný bojler, vybíral jsem s ohledem na možnou reklamaci (jak tu píše jiný uživatel – někdy je lepší odvézt to tam rovnou). Chvilka hledání a nákup pod 3000 Kč v eshopu kamenného obchodu :)

jenikm
hodnocení

0x

Já jsem koupil bojler v patro.cz Byl o 2 tisíce levnější než přímo v Dražicích. S tou reklamací není problém. Prodejce v záruční době je povinen se postarat o dopravu reklamovaného zboží na své náklady! Takže i kdyby internetový obchod byl z druhého konce ČR vůbec mě to nezajímá!Jen bych si dal pozor na záruční podmínky.Pokud nebudete mít razítko nebo doklad že Vám to montoval instalatér, který je "proškolen" tak s plněním záruky může být problém!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]