Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
zajímalo by mně jestli tu nemá někdo zkušenosti s reklamací postelového roštu. Kupoval sem novou ložnici rošty a matrace. Schválně sem koupil rošt s nosností 130Kg (važím 100 ) aby unesl matraci a mně. Po měsíci mi praskl v půlce nosný rám na jedné straně okolo vrutu který tam drží lamely. Myslíte , že to mám zkusit reklamovat nebo odepsat a koupit další?
Děkuju za názor / radu
Jenom se zamyslete, když píšete, že jste kupoval ložnici, nezatížil jste rošt nadmíru s partnerkou /+? kilo/, když jste se k sobě přitulili? Myslím, že u toho roštu potom není moc velká rezerva.
Neberte to prosím ode mne nějak zle. Jenom mě to tak napadlo a je možné, že to napadne i toho prodejce.
doplněno 22.07.15 10:56:Pokud byste kupoval nový, určitě bych navýšila nosnost roštu.
Tulení probíhalo to je jisté , ale na celé posteli váha se rozloží. Nicméně ten rošt praskl při dosedu na postel. Večer přidám foto , prasklo v místě kde je v něm šroub tak se mi to nezdá. On je problém i v té posteli , že rošt je podepřen pouze na 2 místech (další jsme dodělali až teď dodatečně). šlo mi jen o to jestli to má cenu zkusit jestli s tím někdo uspěl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.