Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace postelového roštu

Od: commonman* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den ,

zajímalo by mně jestli tu nemá někdo zkušenosti s reklamací postelového roštu. Kupoval sem novou ložnici rošty a matrace. Schválně sem koupil rošt s nosností 130Kg (važím 100 ) aby unesl matraci a mně. Po měsíci mi praskl v půlce nosný rám na jedné straně okolo vrutu který tam drží lamely. Myslíte , že to mám zkusit reklamovat nebo odepsat a koupit další?

Děkuju za názor / radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Jenom se zamyslete, když píšete, že jste kupoval ložnici, nezatížil jste rošt nadmíru s partnerkou /+? kilo/, když jste se k sobě přitulili? Myslím, že u toho roštu potom není moc velká rezerva.

Neberte to prosím ode mne nějak zle. Jenom mě to tak napadlo a je možné, že to napadne i toho prodejce.

doplněno 22.07.15 10:56:

Pokud byste kupoval nový, určitě bych navýšila nosnost roštu.

commonman*
hodnocení

Tulení probíhalo to je jisté , ale na celé posteli váha se rozloží. Nicméně ten rošt praskl při dosedu na postel. Večer přidám foto , prasklo v místě kde je v něm šroub tak se mi to nezdá. On je problém i v té posteli , že rošt je podepřen pouze na 2 místech (další jsme dodělali až teď dodatečně). šlo mi jen o to jestli to má cenu zkusit jestli s tím někdo uspěl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]