Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Candy

Od: ramses* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,mám pračku candy s předním plněním.Spokojenost velká,jen mi nejde na rozum,když dám do násypky prášek a do druhé aviváž ,tak při prvním napouštění
voda spláchne oboje najednou. To pak ta aviváž asi moc nefunguje.Nevíte někdo prosím co s tím? Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, hlásím, že máme pračku, kde má šuplíček tři oddělení - hlavní praní, předpírka a aviváž. Že by firma Candy ušetřila na tom šuplíčku? Děláte to podle návodu k pračce? Nemá se přidat aviváž do šuplíčku až později během praní? Zdravím!

doplněno 20.07.15 12:16:

ramses - já jsem v návodu k pračce našel, že veškeré škrobící prostředky i aviváž se umístí do správných přihrádek ještě před spuštěním pracího programu. Asi to děláte dobře - výsledek by měl být vidět i cítit po vyprání.

doplněno 20.07.15 12:23:

Výsledkem myslím rozdíl ve vlastnostech prádla pouze vypraného a prádla praného s aviváží.

Tedy, pokud takový pokus provedete.

doplněno 20.07.15 13:31:

ramses - nemáte zač. Ale, ještě vyčkejte dalších rad a zkušeností. Ovšem, předpokládám, že ten princip (viz můj návod) je u těchto praček stejný. Ale, já nejsem profesionální pradlena .

trtr

Zdravím, pokud je to takto, tak to není automatická pračka, ale poloautomatická. Jinak Candy moc nepodporuji, pokud má ale tazatel radost, tak přeji ať dlouho vydrží.

ramses*
hodnocení

bene-vyzkouším tuto radu. Moc děkuji a dám vědět výsledek.Třeba se to spláchne do nějakého zásobníku níže v pračce.Technické věci moc nemusím.

Ramses, než pračku spustíte, nasypejte prášek do násypky na praní. Když chcete pustit i předpírání, pak i do první přihrádky. Když se napouští hlavní praní, voda vypláchne obě násypky, ale do aviváže nenateče. Takže nasypejte prášek, nalijte aviváž a až potom pračku spusťte.

Pro trtr, Candy je dobrá značka. I na pračku i na myčku. Já si pochvaluji.. Candy je dobrá kvalita za dobrou cenu.

doplněno 21.07.15 15:35:

Ramses, nemůže být problém v tlaku vody. Opravdu ne! Co píše manuál?

ramses*
hodnocení

Babkazov,manuál pouze hlásá, kam dát prášek a kam avi.A pak jak se čistí přihrádka.Nic víc,nic míň.Budu prát zítra,tak potom dám vědět,jak to dopadlo.
Ramses

hodnocení

1x

Opravdu ty násypky máte takhle? Nemůže ta jedna být na předpírku a druhá na praní? Musí být třetí, na aviváž!

ramses*
hodnocení

Omluva,pračka má samozřejmě v šuplíčku tři přihrádky-předpírka-aviváž-hlavni praní,ale v návodu není ani ťuk o tom,kdy přidat aviváž.Vždy jsem měla pr. s horním plněním a toto je pro mne trochu novum.

hodnocení

0x

Do 3. přihrádky zleva pouští pračka vodu až při konečném máchání ! Tam patří aviváž.

ramses*
hodnocení

Zdravím,u Candy je přihrádka na aviváž
v prostředku a jakmile teče voda tak to vypláchne všechno najednou. Napadá mě jedině,jestli není proud vody moc velký a to vyzkouším při dalším praní

Máte pravdu, na aviváž je uprostřed. najdinavod.cz/...

Jestli zase vypláchne aviváž při napouštění praní, budete muset reklamovat. Tohle nesmí dělat.

doplněno 22.07.15 15:23:

prima, prima. Dobrá zpráva. :)

ramses*
hodnocení

Babkazov,zdravím a hlásím,že závada byla opravdu v prudkém přítoku vody do přihrádky.Otevřela jsem kohout jen napůl a je po problému!
Přeji krásný den Ramses

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]