Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hlásím, že máme pračku, kde má šuplíček tři oddělení - hlavní praní, předpírka a aviváž. Že by firma Candy ušetřila na tom šuplíčku? Děláte to podle návodu k pračce? Nemá se přidat aviváž do šuplíčku až později během praní? Zdravím!
doplněno 20.07.15 12:16:ramses - já jsem v návodu k pračce našel, že veškeré škrobící prostředky i aviváž se umístí do správných přihrádek ještě před spuštěním pracího programu. Asi to děláte dobře - výsledek by měl být vidět i cítit po vyprání.
doplněno 20.07.15 12:23:Výsledkem myslím rozdíl ve vlastnostech prádla pouze vypraného a prádla praného s aviváží.
Tedy, pokud takový pokus provedete.
doplněno 20.07.15 13:31:ramses - nemáte zač. Ale, ještě vyčkejte dalších rad a zkušeností. Ovšem, předpokládám, že ten princip (viz můj návod) je u těchto praček stejný. Ale, já nejsem profesionální pradlena .
Zdravím, pokud je to takto, tak to není automatická pračka, ale poloautomatická. Jinak Candy moc nepodporuji, pokud má ale tazatel radost, tak přeji ať dlouho vydrží.
Ramses, než pračku spustíte, nasypejte prášek do násypky na praní. Když chcete pustit i předpírání, pak i do první přihrádky. Když se napouští hlavní praní, voda vypláchne obě násypky, ale do aviváže nenateče. Takže nasypejte prášek, nalijte aviváž a až potom pračku spusťte.
Pro trtr, Candy je dobrá značka. I na pračku i na myčku. Já si pochvaluji.. Candy je dobrá kvalita za dobrou cenu.
doplněno 21.07.15 15:35:Ramses, nemůže být problém v tlaku vody. Opravdu ne! Co píše manuál?
Opravdu ty násypky máte takhle? Nemůže ta jedna být na předpírku a druhá na praní? Musí být třetí, na aviváž!
Máte pravdu, na aviváž je uprostřed. najdinavod.cz/...
Jestli zase vypláchne aviváž při napouštění praní, budete muset reklamovat. Tohle nesmí dělat.
doplněno 22.07.15 15:23:prima, prima. Dobrá zpráva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.