Nejste přihlášen/a.
Hezké ráno...
Loni z jara mi firma dělala komplet střechu - cca 125m2 - náklady 230tis/kč komplet s prací.Krytina BRAMAC PROTECTOR břidlicově černá a mohu říct,že jsme spokojen.Strašně se v naší oblasti práší a já kladl nároky na to,aby se ten prach nějak neusazoval na krytině a byl mi doporučen Bramac s úpravou protector.jak přijde déšť,střecha je jak nová...
Ale především musíte mít sami představu,jak by měla Vaše střecha vypadat a především kolik hodláte investovat...
žádná taška není ta nejlepší, žádná taška není špatná. Je to jen o penězích a Vašem výběru. Všechny tašky na našem trhu Vám vydrží spoustu let.
jak píše milan žádná krytina není ta nejlepší ,spíš si dejte pozor na provedení prací ale jestli tomu nerozumíte tak máte smůlu a dopadnete jako já ,abych si uštřil starosti svěřil jsem to firmě a dopadlo to uplně obráceně starostí třikrát tolik a výsledek hrůza ,vyvrcholilo to tím že když jsem jim ukázal techn.postup schválený výrobcem jak má vypadat pokládka krytiny ,tak miřekli že to vymyslel nějaký blbec inženýr který sedí v kanceláři a ani střechu neviděl,takže do ted to po nich zcela zdarma opravuju .
dám vám jednu radu když k vám přijede firma v omlácené Š 120 s jedním žebříkem s motorovkou ze supermarketu tak si na ně dejte bacha vyplatí se všechno napsat písemně co chcete a co ne jinak vám zapřou nos mezi očima a ještě z vás udělají blbce,tak přeju víc stěstí nežli jsem měl já a věřte jsou i poctiví živnostníci ,ale těch je míň .
ale papen, až si vyberete krytinu, tak si sežente technické listy a nastudijte si, jak mají postupovat. když ne, tak vyhodit.
Firmy jsou mistři ve zdůvodňování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.