Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím poraďte, jak na ně! Na chalupě máme cca. 8 let přistavěnou koupelnu, celkem pěkně zařízenou. Mám ráda pořádek a na nové koupelně si obzvlášť zakládám, takže nějaká zanedbaná špína ani náhodou! Již asi 3. rokem mám však po radosti. Mrňaví predátoři. Začali se z ničeho nic množit vždy ve stejné období, tj.cca. během července. Všude malí, tm.hnědí, tvrdí broučci, asi jako kmín. Vůbec nic proti nim nepomáhá, vždy celou koupelnu uzavřu a vysprejuji (přímo vyplynuji), celá rodina málem přiotrávená a - nic! Již jsem si i vyzkoumala, že to začíná miniaturními muškami a pak jsou z toho tihle broučci. Nejhorší na tom je, že jich je rok od roku stále více, několikrát denně jich už zametám lopatku...hrůza, už jsem jich objevila i pár v sousední místnosti. Jak se sice blíží konec léta, rázem to ustane. Kdo to však má přes léto vydržet a jak zabránit jejich neustálému šíření? Nevím si už vůbec rady...pomozte...(drogérie - na ně krátká)...
Předem Vám děkuji za Vaši odpověď a zdravím Vás!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.