Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém - začal mi protékat geberit. Když se napouští voda, tak ok, ale voda začne protékat v momentu, kdy by se měl přívod vody zavřít, protože nádržka je napuštěná.
Prosím Vás, nevíte co by s tím mohlo být? Co s tím udělat. Moc děkuji za radu. Je to akutní.
Zuzka
Napouštěcí ventil neuzavírá. Je buď špatný (výměna za nový) nebo je v něm nečistota (vyčistit).
Děkuji zkusím to vyčistit, více nemohu dělat.
doplněno 17.07.15 13:46:Děkuji za radu, plovák jsem vyčistila a zatím dobrý. Funguje a neprotíká.
Nicméně, už se mi stalo, že to fungovalo nějákou dobu, a za čas se to stalo znovu. Jako kdyby se něco pohlo. Zlobí to delší dobu, ale děkuji - mám na nějákou dobu klid. Jestli se to stane ještě jednou, vyměním geberit. Ale každopádně moc děkuji za radu, pomohla. Moc, moc, moc děkuji !
Vyměňovat celou nádržku znamená rozkopat půlku místnosti...
Pokud nenaleznete konkrétní závadu ventilu (mechanické poškození, prasklé těsnění), lze zakoupit (objednat) pouze nový napouštěcí ventil. Jeho výměna není složitá, což jste asi zjistila, když jste ho čistila...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.