Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máme doma krysu

Od: ivasad® odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, prosím o radu. Včera nám vběhla ze zahrady do obýváku krysa. Dcerka ji viděla, doufala jsem, že se jí jen něco zdálo. Přes noc byl ale v obýváku shozený květináč z parapetu, okousaný chleba, který jsem měla na ošatce,aby se usušil pro králíky, a na zemi u zdi trus, podle fotek z netu opravdu krysí. Nastražila jsem past s oříškem, dala dvě víčka návnady na hlodavce. Co ještě mohu udělat? Striktně zavíráme dveře dál do bytu, otevřeno je jen z obývacího pokoje ven, kéž by utekla. Prostor u dveří na terasu jsem po prášila moukou, abych viděla, jestli tam něco neproběhlo. Máte ještě nějaký nápad či radu? Díky moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kovovou pastičku na krysy.

Milane, krysy jsou u nás vzácné. Bude to nejspíš potkan :o))

hodnocení

Podle trusu opravdu krysa ;)

hodnocení

0x

Dala jste jed na hlodavce?

Tak ten 100% zabere.Ona to sežere a max,do týdne je po ní...Měla jsem ten samý problém s myší,která běhala v hale.Uffff,je fuč :)

doplněno 17.07.15 22:28: Našli jsme ji a vyhodili...
Ještě,že tak *uf*
majsterjoe*

To je snad to nejhorší. Ano sežere to, pak někde zaleze a chcípne třeba za nábytkem hroznou a bolestivou smrtí. A tam začně zapáchat.

doplněno 17.07.15 14:37:

nejlepší návnadou je suchý chleba. Proto i ten rozkousaný chléb u tazatele.

trtr

Zdravím, to je nepříjemné. Nejlepší návnada je kus špeku, který je na místě akce opálí nad sirkou. Vůně hlodovce vyláká. Pozor, pastička na myši je malá, chce to tu větší na potkany. Lovu zdar. Potom to všude kde byly bobky pořádně vytřete (použijte nějakou dezinfekci-rukavice na ruce).

xy
hodnocení

0x

Máme v kanclu často myši ( sídlíme v lese ) , nejlépe zaberou na "voňavý " špek nebo gothaj :) nastražíme pastičku a za chvíli Bum ! chudák myška to má za sebou...

ju*
hodnocení

0x

Buď uteče, past, nebo si půjčte od někoho malého nasraného foxteriera, předem vše ukliďte z dosahu kolem stěn a vše co by mohlo přijít k /úrazu / není to potkan?/

hodnocení

Díky moc všem za odpovědi, podle stop v mouce krysa před chvilkou odešla. Jed si nedala, oříšek v pasti taky zůstal. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]