Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o rady a zkušenosti ohledně elektrického stolního grilu – jaký vybrat, na co dát při výběru pozor, případně jaký konkrétní doporučujete z vlastních zkušeností.
Předem děkuji za rady.
ahoj..my měli tento ...s přírodní zdravotně nezávadnou ručně vyráběnou deskou...byl super...na pohled...ale jak jsme začali grilovat tak k té krásné vůni masa přibyla i vůně pálící se umělé hmoty...nevím zda šlo jen o vadný kus či co..ostatní si ho dost chválí..tak nevím...každopádně bych investovala do zdravotně nezávadného materiálu..což tenhle byl inzerce-cz.cz/...
Na terakotové grily jsem taky koukala. Jen mám z nich pocit, že se budou dlouho nahřívat a pak dlouho chladnout. Nebo se pletu?
jsem spokojena s elektrickým grilem ECG 160, má tam i špízy a jiné -doporučuji.Používám ho často, jinak čudíme venku na zahradě makrely na kolečkách))a maso a zeleninu zase na elektrickým.
Já jsem před časem získal za body + doplatek v jedné nejmenované sámošce tento gril
už byl několikrát v provozu a jsme s ním celkem spokojení.
Celkem znamená to, že já osobně bych mu dal plotny ze silnějšího materiálu, protože i když se gril nechá roztopit co to jde a položí se na něj flákota, plotny vychladnou natolik, že se čeká celkem dlouhou dobu, než má zase vhodnou teplotu. Jsou sice vyndavací a tudíž lehce omyvatelné, ale jen z hliníku potaženém teflonem. No a samotnou regulaci teploty bych možná řešil taky jinak, mám podle mě moc velkou hysterezi, ale to už je možní přetechnizovaný názor elektrikáře.
Nedá se říct, že bych ho mohl jednoznačně doporučit. Když jsem byl menší, měli doma rodiče kontaktní gril z NSR a ten byl vynikající. Bohužel, takové už se dnes nevidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.