Nejste přihlášen/a.
Rekonstuuji uliční plot. Do nové širší brány potřebuji stejný výplet diagonálním pletivem z vlnitého drátu průměr 4 mm, jako mají stávající plotové rámy, které chci použít. Poraďte prosím, kde se dá podobný výplet zajistit. Rozměry bez problémů dodám.Stávající stav viz foto v příloze.
Děkuji za každou dobrou radu, případně nabídku.Jsem z ČB.
Jindra
Obávám se, že pokud se jedná o drát 4mm a výplet "na koso"pak vyjdete naprázdno. Hledal jsem "žebírkový výplet na koso"a mnoho toho nevběhlo. Jediné použitelné zde. Ale nejsilnější drát je 3,15, omezení velikostí rámu a navíc zeměpisná vzdálenost a asi šestinásobná cena oproti klasickému uspořádání. Snad někdo poradí lépe...
Ahoj. Některé zámečnické firmy mají ve své výbavě takové tkací strojky, na to tvrdé pletivo do rámů. Podobné jsem viděl v Radianě - Železný Brod. Asi nebudou jediní, co by to mohli mít. Taky jsem viděl něco podobného(to pletivo), ve městě. Montovali to do prázdného rámu vrat. Má to otvory asi 2x2cm. Zítra poptám, kdo jim to dělal. Divné je to, že jsem si od těch maníků nevzal navštívenku. Nebo nějaký kontakt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.