Nejste přihlášen/a.
Prosím máte nějaké zkušenosti s těsnicím tmelem používaným při montáži automatické pračky, při montáži bočního čela bubnu pračky plněné shora a pod.? Doporučte.
Za všechny rady děkuji, -miro
Tutéž otázku jsem vložil i do rubriky "elektronika". Zjišťuji, že vhodnější je v této rubrice. Onlouvám se, pokud jsem rozptýlil vaší pozornost.
Na trhu jde najít řada lepidel a tmelů,zkus prostudovat tuto stránku- illbruck.com/...
JABRAKA
Očistiť všetko pekne,pretrieť acetonovým riedidlom alebo technickým benzínom,gumové tesnenie v jarovej vode vymyť.Až bude všetko suché,tak naniesť sanitárny silikon na styčné plochy s gumou,naložiť gumové tesnenie na bubon a potom kryt a stiahnuť dokopy.Mne to nikdy potom netieklo a robil som to doma už parkrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.