Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysokotlaká myčka Parkside

Od: lordweb24* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

od čtvrtka mají v lídlu wapku parkside lidl.cz/... ale co čtu tak pracovní tlak má 70 barů a já se ptám nebude to málo? Jiné výrobky mají pracovní tlak okolo 100 a více barů.

Používat ji budu na mití vozidla, mití balkonu, 2x ročně ošplouchnutí sezení pod pergolou a občas takového betonového prostranství před garáží, kdy seshora je balkon a tak se to tam neočistí a nespláchne deštěm. Stačí tahle? Nebo si mám raději počkat až bude v nabídce ta silnější? A jaké s tím máte zkušenosti, ti co jste již takovýto výrobek pořídily?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste porovnat s jednotlivými typy od KARCHER

karcher.cz/...

parkside snad odpovídá základní řadě K2 Basic...

osobně používám K5 Classic...terasa, auto, chodník...

it8jokec
hodnocení

0x

Jestli chceš čistit betonové prostranství, tak 70barů je hrozně málo.

Nevím jak velké ho máš, ale u těch hobby myček je největší problém, že s tím můžeš pracovat maximálně 20-30min a pak to musíš nechat několik hodin chladnout. Mají totiž plastová čerpadla.

Mě vydržel Karcher K 2 Premium 3 měsíce a prasklo čerpadlo. Mám to na reklamaci. Příště kupuji už pouze s kovovým.

lordweb24*
hodnocení

To betonovy prostranstvi ma 3 x 7 m. Tim ze tam neprsi a zdrzuji se tam tri psy tak to po nich hlavne vlete smrdi. Klasicka zahradni hadice to nesplachne. Tak zda by na to pomohla wapka s nejakym saponatem. Reklamace se nebojim. Je na to zaruka 3 roky. Pak na myti auta (zde opet nevim zda to sunda necistoty) no a splachnuti sezeni pod pergolou jak uz jsem psal. Momentalne nemam 5 tisic na karchera. Jen resim ten pracovni tlak zda bude dostacujici.
Balkon vypada asi takhle. A taky jen na splachnuti od pilu a bordelu co se tam usadi. Protoze tenhle balkon se vubec nevyuziva...
Vysokotlaká myčka Parkside
Vysokotlaká myčka Parkside #2

hodnocení

0x

Mám doma starú Vapku kde tlak je okolo 8 atm a ak priložím bližšie,tak olúpe farbu.Ono zaleží u vysokotlakých čističoch,koľko litrov vody pri tom tlaku vytlačia za minútu.Ja som si musel dvihnúť doma na vodárni zapínací tlak na 3 atm aby mi stíhala dodávať vodu do nej lebo sa vypínala.

111®
hodnocení

0x

kluk má takovou a čistil jsem s tím mechy na chodníku zahrady, no problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]