Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
od čtvrtka mají v lídlu wapku parkside lidl.cz/... ale co čtu tak pracovní tlak má 70 barů a já se ptám nebude to málo? Jiné výrobky mají pracovní tlak okolo 100 a více barů.
Používat ji budu na mití vozidla, mití balkonu, 2x ročně ošplouchnutí sezení pod pergolou a občas takového betonového prostranství před garáží, kdy seshora je balkon a tak se to tam neočistí a nespláchne deštěm. Stačí tahle? Nebo si mám raději počkat až bude v nabídce ta silnější? A jaké s tím máte zkušenosti, ti co jste již takovýto výrobek pořídily?
Jestli chceš čistit betonové prostranství, tak 70barů je hrozně málo.
Nevím jak velké ho máš, ale u těch hobby myček je největší problém, že s tím můžeš pracovat maximálně 20-30min a pak to musíš nechat několik hodin chladnout. Mají totiž plastová čerpadla.
Mě vydržel Karcher K 2 Premium 3 měsíce a prasklo čerpadlo. Mám to na reklamaci. Příště kupuji už pouze s kovovým.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.