Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabarvené růžové opalovačky

Od: jarmi* odpovědí: 1 změna:

Nevím, zda je pro mě nějaká rada. Koupila jsem si růžové opalovačky (vždy jsem kupovala černé), byla jsem se koupat na vnitřním bazéně a mokré opalovačky jsem dala do igelitového pytlíku, ovšem ten měl černé prvky, které mi do mokrých opalovaček zřejmě pustilo barvu, takže po usušení jsou tam nějaké navíc jakoby modré pruhy. Zkoušela jsem to zvláštním mýdlem, ale nic. Odbarvovač je jen na odbarvení bílé tkaniny, takže asi rada pro mě? Nestalo se Vám to někomu?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste Vanish pro barevné prádlo (růžový obal). Měla jsem také zabarvené tričko , namočila jsem ho do Vanishe zředěného mírně teplou vodou.Chce to ale trpělivost, protože triko se muselo máčet více dní. Den ode dne byly obarvené fleky světlejší, až po několika dnech vymizely úplně. Tak jsem postupovala i v případě, když jsem si na halence svou nepozorností udělala čáru propisovačkou.Za pár dní po čáře nebylo památky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]