Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám domácí vodárnu kterou zásobuji domácnost ze studny. K čerpadlu jsem namontoval tlakovy snímač, který funguje jako pojistka, když dojde voda ve studni, měl by vypnout čerpadlo tj. Klesne tlak pod 0,7bar. Bohužel voda došla a vodarna jela vesele dál aniž by přestala jet. Snímač je vyzkoušen tak, že pokud se vypustí voda z vodárny a zapne se nepojede, protože je tam ten tlak pod 0,7bar, musí se podržet červené restartovací tlačítko. Prý tlak v nádobě a v čerpadle je jiný, tudíž se nemohu dívat na ten manometr. V momeňte kdy došla voda ve studni, v nádobě bylo 1,5bar a nehnulo se to, do potrubí šel vzduch s vodou. Zajímá mě ta funkce toho snímače. Dohromady jsou na vodárně dva. Děkuji
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Další snímač nedostatku vody by tomu měl zabránit. Nevíme ani typ, ani zapojení, které by měl montovat odborník a přezkoušet všechny varianty.
Nevíme ani,kde ten snímač máte připojený na tlak. Není to totiž jedno. Zrovna tak by měl snímač být v serii s tlakovým spínačem.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]