Nejste přihlášen/a.
dobrý den scháním na šlehačkovač hlavně páčku (praskla), těsnění už mám kde se dají sehnat např .hlava na sifon to prodavají ale na šlehačku jsem nenašel.
Tak to je úzkoprofilový zboží. Sám udržuji v chodu ještě jednu šlehačkovou hlavu na výměnné bombičky (které už nikdo nechce vyměnit). Doporučuji se zeptat v regionálních prodejnách, kde mají staré zásoby. Sám jsem uspěl v Hostomicích (okr. Beroun) asi před dvěma lety, tam jsem nakoupil náhradní díly na dalších 10 let. Co se týče šlehačky, tak se dnes jede na jednorázové bombičky.
doplněno 13.07.15 11:54:Jinak toto vždy servisovala Kovoslužba Praha. Nevím, jestli ještě dnes existuje.
jak se ta prodejna v hostomicích jmenuje mám to kousek taky jedu na jednorázový bombičky ty pohodě výměnili i z roku 74 jenom ty díly bude problém sehnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.