Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá stavba

Od: blablis* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

vlastním lesní pozemek (vrácen v restituci po r. 1989).Na tom pozemku stojí lovecká chata,kterou tam před dávnými lety postavili myslivci dané honitby.Chata není zapsána v katastru nemovitostí,nemá evidenční číslo a tudíž je dle mého názoru černou stavbou.

Moje otázka zní:

Musí mít takováto stavba evidenční číslo a být zapsána v katastru nemovitostí?

Co mám dělat,když les prodat nechci,ale stojí na něm stavba,která "patří" myslivcům?

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A přejete si stavbu odstranit, nebo legalizovat?

doplněno 13.07.15 14:31:

Musíte vyzvat vlastníka nemovitosti, aby stavbu legalizoval. (nebo nerozumím dotazu?)

blablis*
hodnocení

Legalizovat. Ale jde o to,že v podstatě není moje.

adamr
hodnocení

0x

Zeptal bych se přímo na katastru co s tím.

uska*

Když chata není na LV, tak co s tím má katastr společného? Nechtěl jste napsat stavební úřad? Ale to tazatel zřejmě ví kam se má obrátit na oficiální radu.

blablis*
hodnocení

Na stavebním úřadu se zeptám,ale chtěl jsem se zeptat zde,než v tom začně šťourat stavební úřad...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]