Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, no, jenže od jakého tmelu? Mastný setřete hadrem, medvědí lejno sundáte pod vodou a jinak snad Solvina a kartáček či tech. benzín. Zdravím!
Řešil jsem podobný problém, když jsem měl ruce silně od tmelu, když mi praskla špička kudy se tmel vytlačuje a když jsem se snařil natlačit tmel do otvoru pro šroub ve zdi mezi kachličky.
Zkoušel jsem kde co, až jsem objevil radu : namočit ruce do co nejvíce horké vody. Ruce se v horké vodě jakoby zvětšili a tmel pak šel krásně sloupnout jako brambory. Vzal jsem starý hrnek a na plotýnce jsem udržoval stálou teplotu vody + hrnek jsem v případě potřeby z plotýnky posunul, aby voda nebyla moc horká. Ruce jsem měl ponořené až po zápěstí asi skoro 1h. Průběžně jsem odlupoval ten tmel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.