Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celková rekonstrukce

Od: jaja28* odpovědí: 3 změna:
Má prosím někdo z Vás z Brna a okolí zkušenosti s celkovou rekonstrukcí bytu, nebo kontakt na solidní firmu, která by provedla více prací současně? Myslím tím, že by udělala rozvod vody, plynu, nové podlahy, vybourání příčky, opravu koupelny. Nechci na každou část úprav a oprav najímat někoho jiného. Díky .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tekooman*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahoj, ja jsem z Brna a mam uplne stejny problem, chystam se na jare na rekonstrukci celeho bytu, vyzdit jadro, koupelnu, kuchyn podlahy a sam nevim, kterou firmu si zajistit, vyber je veliky a opravdu bych uvital nejakou radu
jaja28*
hodnocení

Tak to jsme tedy dva a pokud získáš nějaké zásadní informace, tak se prosím poděl. Já se taky podělím, pokud se mi podaří něco kvalitního zjistit. Navíc já mám problém ještě s vodou a plynem, takže to bude o to horší. No uvidíme. Přeji nám zdar v pátrání.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Z vlastní zkušenosti doporučuji oslovit alespoň deset firem stručným popisem svých požadavků a žádostí o předběžný odhad konečných nákladů (rozeslal jsem poštou). Podle reakce jednotlivých dodavatelů pak teprve volit toho pravého. Já jsem před rekonstrukcí svého domu oslovil firem asi dvacet a rozdíly v kalkulacích byly až půl milionu! Nakonec jsem zvolil dobře a byl jsem velmi spokojen s provedením, kvalitou i cenou. Co se týká firem, jednou z podmínek, kterou jsem zdůrazňoval přímo v dopise bylo provedení tzv. na klíč.
strejc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]