Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolační pěna na starý dům

Od: honter* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám starší dům a chtěl bych ho zateplit. Nechce se mi jít do polystyrenu, tak mě zaujala možnost izolační pěny. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Třeba stříkaná pěna foam-lock od Hontra? Má tady u nás pobočku...tak, že bych to vzal, ale zajímají mě vaše zkušenosti..díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nemám zkušenosti s touto pěnou, ale..

Viděl jste něde tuto izolaci aplikovat? Víte cenu za metr a tepelný odpor?

Přirovnám Váš názor, chci zajet ne nákup do obchodu, ale neche se mi jen Fabii. Vedle prodávají Oktávii, takže si jí koupím a jedu pro rohlíky?

Co vlastně chcete zateplovat?

doplněno 14.07.15 06:51:

Zase jeden dotaz, co tazatel nechce odpověď?

hodnocení

0x
Co vám vadí na polystyrenu? Pokud nejste nějak zásadně omezený možnou silou izolantu, vyjde poliš určitě levněji. Já osobně budu dávat tvrdou pěnu mezi krokve, protože 16cm poliše nebo vaty je zatraceně málo, ale na fasádu poliš... Navíc na pěnu byste asi musel dělat nějaký rošt a zakrývat to třeba OSB deskama a těm ještě udělat povrchovou úpravu.
doplněno 09.07.15 21:32: Předpokládal jsem, že mluvíte o fasádě, ale v otázce to zmíněno není, tak se možná pletu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]