Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

jak opravit poškozenou smaltovanou vanu

Od: proximus* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, neví někdo, čím by se dala opravit poškrábaná smaltovaná vana, nebo jestli existuje nějaký speciální nátěr na vany, který je odolný? A čím vytmelit vypraskanou barvu. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Nijak, jsou to vyhozené peníze. Zažila jsem to u rodičů, nechali si renovovat vanu firmou z důvodu, že se jim nechtělo dělat binec v bytě z důvodu bourání obkladů. Chvíli to bylo OK, pak vytmelené prasklinky začaly žloutnout a nakonec se na spodní části vany (kde se stoupá) udělal velký puchýř. Za dva roky ji nechali stejně vybourat a pořídili novou.

petrka*

Jako nová nebude nikdy, originální epoxidový lak na vany se loupe i po odmaštění. Smalt prakticky nejde podbousit pro lepší přilnavost vrchního nátěru. Tak nijak.

joudic*
hodnocení

1x

ja opravil timto, supr nejlevnejsi-barvy-laky.cz/... neni to reklama, tady jsem to koupil, hledal jsem to v mailech mezi objednavkama. Odmastit, natupkat z tuby a drzi dodnes. Je to trochu poznat zblizka, protoze je to belejsi (oproti vane). Nemecky udelator.

doplněno 10.07.15 10:32:

@petrka, me to drzi, zalepil jsem tim i stary deravy kastrol u slepic a uz netece :)

jabraka*
hodnocení

0x

Sedřený smalt opravíš tímto:

logicky.cz/...

snadno a rychle.

JABRAKA

rv*
hodnocení

0x

Kupte novou. Za 1700,-Kč. Tolik práce s výměnou není. A starou hoďte na zahradu jako venkovní lázně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]