Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou chladničku?

Od: mark0* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny,

stěhuju se do nového bytu a s tím souvisí nákup doplňků, nábytku a hlavně spotřebičů. Původní majitel nám bohužel nenechal ani chladničku, proto se poohlížím po nové. Koukal jsem se na nějaké chladničky např tady, cenově se zdají být v pohodě jen si nevím rady se značkou. Rád bych využil nákupu přes internet, jen by se mi hodily nějaké tipy a zkušenost s daným modelem nebo jen značkou. Zatím pročítám recenze a články na internetu, ale nad osobní zkušenost není:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ujasněte si co nejpřesněji, co od přístroje čekáte. Zda s mrazničkou, jaký obsah, rozměry atd. Volte přírozeně nejekonomičtější provoz, také povrch (barvu), způsob rozmrazování, hlučnost... Pak teprve hledejte ve značkách. Chladničky nebývají poruchové a tak značka asi nebude až tak důležitá...
Pak zajděte do nejbližšího elektroobchodu a chladničky si prohlédnějte, osahejte a nechte se o té, která vás osloví, podrobně informovat. Budete-li spokojen, začněte jednat přes internet.
rady-testy.cz/...

hodnocení

2x

Obecně co nejmenší spotřeba (lepší energetická třída) a třeba v kombinaci s mazákem. Já doporučuji z vlastní zkušenosti Electrolux.

Jina na těchto stránkách toto téma již bylo. Zkus se podívat.

mark0*
hodnocení

Díky za rady, v elektru už jsem právě byl, ale lidé pověření funkcí prodavačů a rádců byli shopni jen papouškovat informace z letáku:)

Každopádně dnes se ještě chystám do pár obchodů tak snad už budu mít jasněji;)

hodnocení

0x

napodlehněte výhodným nabídkám typu ceny zlevněné z 25ti na 15tis a pod. Rozumná lednice pokud vím stojí kolem 10 až 12, možná o něco málo více. V kamenných obchodech již vesměs nenakupuji, tam se pouze na výrobek podívám. Na internetu jsou výrobky levnější o řádově tisíce. a záruka je stejná dle zákona. Na značce lednice není až tak potřeba bazírovat,jen vych se vyhnul východním značkám a zůstal v evropě. Nejlépe hodnocené bývají samozřejmě bosch. Myslim,že el-lux je v pohodě - optim poměr ceny a kvality. Také je možné si připlatit za prodlouženou záruku na spotřebič, pak máte servis zdarma někdy až 5 let. Mira

mil®
hodnocení

0x

Koupil jsem na radu místního známého servisáka a prodejce chladničku s mrazničkou Elektrolux, dvouagregátový. Je to už sedum let a bez poruchy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]