Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nábytek nažehlení hrany

Od: ffdf odpovědí: 11 změna:

Zdravím chci se zeptat,kde se dá koupit např 10 metrů nábytkové hrany ABS tl0,5mm levně popřípadě i s poštovným.Nebo nějaký obchod v Ostravě? Děkuji všm za rady a tipy

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ABS hrany se nenažehlují, ty se lepí v olepovačce, žehličkou to nejde (resp jde, ale velmi blbě). Nažehlovací hrany jsou melaminového typu, prodává je kdekdo - v Ostravě třeba Demos

demos.cz/...

"...žehličkou to nejde (resp jde, ale velmi blbě)..."

Ale žehličkou to jde docela dobře. Chce se to jen naučit na nějakém bezvýznamném kousku.

patronka*

Pardon, ten bodík patřil jinam. :(

hodnocení

0x

Obchody typu baumarket, hobby. Poštou to asi nemá cenu kupovat v menším množství.

doplněno 09.07.15 06:51:

ale žehličkou to jde a celkem dobře. Musí se to umět.

stirecek*
hodnocení

0x
Žehličkou to jde přes pecici papír, ale ja jsem se to nenaučil, tak jsem to zase odzehlil a dal papírovou. Zvlnila se jak dálnice u Ostravy...

patronka*
hodnocení

0x

Sice někdo tvrdí, že se dá ABS hrana nalepit žehličkou přes papír, ale moc bych tomu nevěřila. V Ostravě se dají koupit třeba tady :

demos.cz/...

Zkopírovala jsem názor odborníků, tomu bych už věřila :)

Nábytek nažehlení hrany

Přesně, Patronko. Tahle plodná diskuze jestli jde / nejde ABS nažehlovat má vcelku prozaické pozadí - a to, že ABS se nedodává s nánosem lepidla :)

Tak tak.
Klasická hrana s lepidlem není sebemenší problém nažehlit. Bez papíru, jen žehličkou. Ovšem ABS hranu bez lepidla nenažehlí ani pánbůh.
Ta buď v olepovačce a nebo Chemoprénem, což tedy je maximální opruz.
stirecek*
A tohle je co :)
doplněno 09.07.15 21:15: Jenyku posílal jsem abs hranu s lepidlem.
Nábytek nažehlení hrany #2
Nábytek nažehlení hrany #3

hodnocení

0x

Hornbach má takové zboží..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]