Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kdo mi, prosím, poradí? Mám kombinovaný bojler, a dnes mi přestala téci voda z kohoutku jak u vany, tak u umyvadla. Bojler tak divně lupe, voda v něm je studená. Nevíte, kde by se mohla stát chyba? Včera bylo ještě vše v pořádku...
doplněno 08.07.15 15:56:Přitom na WC voda teče normálně.
Není mi jasné, jestli vám vůbec nikde neteče teplá voda. Pokud teče jen někde, tak bude problém v trubkách na cestě od boleru. Pokud předtím tekla normálně, tak je to nepravděpodobné, trubky se neucpou naráz.
Pokud neteče nikde, tak vám pravděpodobně neteče studená voda do bojleru. Zkuste se podívat na pojistný ventil. Bude vypadat nějak takhle (obrázek). Buď máte takovou tu trubičku jen volně, nebo je napojená na nějakou hadici, apod. Zkuste s tím ventilem otočit (půjde to asi ztuha). Normálně s tím černým jde otočit (trochu se nazvedne) a z trubicky by měla téct voda. Pak zase vrátit zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.