Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha bojleru

Od: niklovka odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, kdo mi, prosím, poradí? Mám kombinovaný bojler, a dnes mi přestala téci voda z kohoutku jak u vany, tak u umyvadla. Bojler tak divně lupe, voda v něm je studená. Nevíte, kde by se mohla stát chyba? Včera bylo ještě vše v pořádku...

doplněno 08.07.15 15:56:

Přitom na WC voda teče normálně.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemohl někdo zarazit vodu při vstupu do bojleru?

niklovka
hodnocení

Včera voda šla, dnes ráno jsem se v pohodě umyla, aleodpoledne, když se vrátila dcera domů, tak mi volala do práce, že nahoře voda nejde, ale na WC voda do splachovače normálně dotéká, tak já nevím...

cesmina*
hodnocení

0x

Nějak to nechápu.Studená teče a teplá ne.Nebo teče z obou trubek studená.Nemůže být zaražený přívod vody do bojleru či vypnutý el. ohřev.Nemůže být třeba prasklé potrubí.

petrn*
hodnocení

0x

Z popisu mě není jasné, jestli nahoře teče i studená. Pokud neteče jenom teplá a ozývá se lupání, mohl by to dělat "kousnutý" pojistný ventil - vypouští vodu do odpadu.

hodnocení

0x

jestli neteče voda z bojleru je to nejspíš ucpané,aby vytékala teplá musí přitékat studená,je možnost bud ucpanépotrubí v bojleru nebo pokud máte plovoucí klapku na přetlak ventilu,nebo zavřenej kohout-)).

karelb*
hodnocení

0x

Není mi jasné, jestli vám vůbec nikde neteče teplá voda. Pokud teče jen někde, tak bude problém v trubkách na cestě od boleru. Pokud předtím tekla normálně, tak je to nepravděpodobné, trubky se neucpou naráz.

Pokud neteče nikde, tak vám pravděpodobně neteče studená voda do bojleru. Zkuste se podívat na pojistný ventil. Bude vypadat nějak takhle (obrázek). Buď máte takovou tu trubičku jen volně, nebo je napojená na nějakou hadici, apod. Zkuste s tím ventilem otočit (půjde to asi ztuha). Normálně s tím černým jde otočit (trochu se nazvedne) a z trubicky by měla téct voda. Pak zase vrátit zpět.

Porucha bojleru

hodnocení

0x

Bojler ke kombinovaný jak? Elektřina - topná voda z kotle nebo elektřina - plyn?

rv*
hodnocení

0x

Nejste náhodou blondýna?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]