Nejste přihlášen/a.
Odkud hradí opravu kanalizační přípojky majitel objektu?
Předpokládám, že tazatel má na mysli, kdo hradí v případě, že je poškozeno mezi hlavním řádem a samotným odběrným místem (propojka).
Mne by zas zajímalo, jak se provádí přípojka na kanalizaci? Kontaktuji VAK, zaplatím a oni to napojí? Mám představu, že ode mně by šlo KG potrubí ... dělá se tam i nějaký "sifon" nebo to jde rovnou? Případně na to musí být projek?
Po mně VaK chtěl pouze žádost+nákres jak kanál pújde do jejich kanalizace, měl jsem pak zavolat, až bude položená moje kanalizace,že dojde od nich někdo k napojení.Byl pátek a paní mi řekla, ať si to napojím sám,že tam nikdo už není a já sem se bál, že se výkop uveze,při zaústění sem to obetonoval a vše zas zahrnul.Na mém pozemku jsem vybudoval i čistící šachtu.Nic jsem neplatil a v pondělí mi žádost paní potvrdila, že je to připojené a bylo hotovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.