Nejste přihlášen/a.
Může se tento rozprašovač na vodu kosmeticke-pomucky.heurek/... používat univerzálně?
- na vlasy
- na oblečení před žehlením
- na kytky
- na okna
?
Zrovna tak dobře poslouží rozprašovače od různých čistících prostředků a to zdarma.Tento za 70Kć + 70 za poštu se mi zdá vyhazování peněz.
JABRAKA
Máte nějaký tip? Zase je mi líto vylít do odpadu tu čistící vodičku. Neprodává se někde u vietnamců něco takového za 20 Kč? Ale zase, pokud se to nezanese vodním kamenem a já tu lahvičku nebudu muset po roce vyhodit, tak mi 80 Kč nepřijde extrémní. Záleží i na kvalitě rozpračovače.
Byl jsem na vyšetření v nemocnici,jely kolem chodbou ukrajinské uklizečky,jedna měla ve vozíku prázdnou lahvičku s postřikovačem,líná huba,holé neštěstí,za chvíli jsem si odnášel asi 1/2 l stříkačku domů.Používám ji na herbicidy na zahrádce.Vynikající rozprašovač,regulovatelný,jedna radost.Člověk se musí kolem sebe rozhlížet.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.