Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samolepící folie

Od: silvestr* odpovědí: 2 změna:

Ráda bych se zeptala na radu.Koupila jsem si samolepící folii - stromek s listy, ale po přiložení na stěnu se za chvíli odlepuje.Napadlo mě použít ještě lepidlo na tapetu.Máte někdo jiné řešení?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Podobně jako BEN,doporučuji natřít stěnu lepidlem na tapety,v tomto případě lze i trochu přetáhnout přes okraj samolepky,na stěně to vidět není.Po zaschnutí lze bez problémů samolepku nalepit.

JABRAKA

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, malba zřejmě sprašuje a samolepka se na ní neudrží. Já bych šel cestou zpevnění malby - nátěr nějakou disperzí, aby stěna na omak nesprašovala. Potom lepit samolepku. Možná by šlo použít i to lepidlo na tapety, ale na stěnu a nechat opět zaschnout (jako tu disperzi). Zdravím!

P.S. Malba by měla být pevná, suchá, nesprašovat a nesmí být mastná.

doplněno 08.07.15 11:36:

Ještě mě napadlo, jestli tu samolepku při lepení moc nenatahujete - a ona má potom snahu se zase smršťovat a tím se odlepí. To lepení by mělo probíhat bez tahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]