Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenosti s pečením v kombinované parní troubě (pára - horkovzduch- gril)?
Děkuji za odpovědi.
To je samozřejmě vždy dobré, když můžete kombinovat jednotlivé postupy přípravy pokrmů. Né, že by to už naši předci (spíše teda předkyně) neuměli. Třeba takové pečení v obyčejné troubě. Tak regulace teploty tam byla odjakživa. U dřeva a uhlí přiložit, otevřít, nebo uzavřít. U elektrické trouby už byl pokrok v regulaci teploty. Pára se přidávala tím, že se dotyčný pokrm takzvaně podléval. Horkovzduch šel samosebou a gril byl tak, že se odklopila poklice u pekáče. Někteří z nás takto připravují pokrmy dodnes. Samozřejmě moderní technika je super (sám jí doma i v práci využívám). A upeču Vám stejný pokrm na čemkoliv. Protože mám asi představu, jak to má vypadat. A dnes ceny těchto přístrojů jdou dolů - radím tedy vyzkoušet. Ale i Remoska je Remoska. Prostě nic nezatracujte a slovy klasika - vyzkoušejte vše a držte se toho nejlepšího (pro Vás).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.