Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kombinovaná parní trouba

Od: pavlus1* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

máte prosím někdo zkušenosti s pečením v kombinované parní troubě (pára - horkovzduch- gril)?

Děkuji za odpovědi.

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mp*
hodnocení

0x

To je samozřejmě vždy dobré, když můžete kombinovat jednotlivé postupy přípravy pokrmů. Né, že by to už naši předci (spíše teda předkyně) neuměli. Třeba takové pečení v obyčejné troubě. Tak regulace teploty tam byla odjakživa. U dřeva a uhlí přiložit, otevřít, nebo uzavřít. U elektrické trouby už byl pokrok v regulaci teploty. Pára se přidávala tím, že se dotyčný pokrm takzvaně podléval. Horkovzduch šel samosebou a gril byl tak, že se odklopila poklice u pekáče. Někteří z nás takto připravují pokrmy dodnes. Samozřejmě moderní technika je super (sám jí doma i v práci využívám). A upeču Vám stejný pokrm na čemkoliv. Protože mám asi představu, jak to má vypadat. A dnes ceny těchto přístrojů jdou dolů - radím tedy vyzkoušet. Ale i Remoska je Remoska. Prostě nic nezatracujte a slovy klasika - vyzkoušejte vše a držte se toho nejlepšího (pro Vás).

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]