Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám problém. Voda v bazénu se mi v těch vedrech zakalila. Zelená není. Ph je v normě, chloru je jen malinko víc. Tak mě napadlo, že vyzkouším tekutý vločkovač Aquamar. Jak ho mám aplikovat? Rozmýchat v kýblu s vodou a jen tak nalít do bazénu a nebo přímo do skimeru, tak jak je uvedeno v návodu? Jak dlouho mít zapnutou pískovou filtraci?
Já to aplikoval před pár hodinami. Dle návodu se mělo lít do skimeru, což mě přišlo jako nesmysl, tak jsem to nalil do kbelíku s vodou a pak přímo do bazénu. Vodu jsem měl zelenou (ale řasa není na dně ani na stěnách). Občas propláchnu filtraci zpětným praním (teče úplně zelená voda). Bohužel jsem malinko přehnal dávkování, tak jsem zvědav co to udělá. Vše nastalo s příchodem teplého počasí a několikadenní nepřítomností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.