Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak použít vločkovač v bazénu?

Od: 123mirek® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám problém. Voda v bazénu se mi v těch vedrech zakalila. Zelená není. Ph je v normě, chloru je jen malinko víc. Tak mě napadlo, že vyzkouším tekutý vločkovač Aquamar. Jak ho mám aplikovat? Rozmýchat v kýblu s vodou a jen tak nalít do bazénu a nebo přímo do skimeru, tak jak je uvedeno v návodu? Jak dlouho mít zapnutou pískovou filtraci?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pustit filtraci,pomalu nalivat do skimeru,nechat filtrovat cca 5 hodin.
Poté se na dně utvoří chuchvalce, které vysajete vysavačem.
doplněno 04.07.15 22:28: Citoval jsem z návodu k použití.
Zřejmě i tazatel nějakým návodem disponuje,možná by se jím mohl řídit.
doplněno 04.07.15 22:36: bazenonline.cz/...

markkko*
hodnocení

0x

Do skimru a filtrovat vločkovač? Asi sem jinej ale já leju do bazénu vločkovač a na filtraci cca12h ani nesáhnu a pak se to vše uprostřed vysaje.

frame*
hodnocení

0x

Já to aplikoval před pár hodinami. Dle návodu se mělo lít do skimeru, což mě přišlo jako nesmysl, tak jsem to nalil do kbelíku s vodou a pak přímo do bazénu. Vodu jsem měl zelenou (ale řasa není na dně ani na stěnách). Občas propláchnu filtraci zpětným praním (teče úplně zelená voda). Bohužel jsem malinko přehnal dávkování, tak jsem zvědav co to udělá. Vše nastalo s příchodem teplého počasí a několikadenní nepřítomností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]