Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit při opravě venkovního soklu.Podklad je cihla omítnuta břizolitem.Vlivem stáří,vlhkostí,mrazem sokl začal praskat a stím vytrhavat i cihly.Mám osekat veškerý břizolit nebo stačí jen co je špatné,opravit díry ,jakou maltou vyrovnat.Dům mám zateplený a podřezany.Poradili STYRODUR,perlinku.Pak,že na to můžu dat jako chci povrchovou úpravu.Mám obavy,aby vlivem mrazu mi to nezačalo praskat.Jak ošetřit podklad před montáži styroduru nebo nic.Stěny soklu jsou dost vlhké. Děkuji za radu.
Dobrý den, barák máte zateplený a jde již "jen" o sokl. Podřezání domu nepomohlo a sokl je stále vlhký? Volil bych desky CETRIS - vše osekat na cihlu, očistit a desky přidělat na dilatační podložky, aby šel ke stěně vzduch. Na desky CETRIS si potom už zvolíte konečnou povrchovou úpravu. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.